fbpx

Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων Θεσσαλονίκης “Drive Unlimited”

εκπαίδευση σκύλου θεσσαλονίκη DriveUnlimited.gr

Το κέντρο εκπαίδευσης Drive Unlimited είναι το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης κατοικιδίων και σκύλων εργασίας στην Ελλάδα που παρέχει τη μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών και τεχνικών εκπαίδευσης.

Σε εμάς θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων μας για κάθε είδους ενασχόλησης με τους τετράποδους φίλους σας.

Γιατί Drive Unlimited?

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από τις απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρει η προσωπικότητα σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε σκύλου στο να εκπαιδεύσουμε και να χτίσουμε την τέλεια σχέση με το κατοικίδιο μας σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Παρακολουθώντας ανελλειπώς τις πιο σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης αλλά και έρευνες που αφορούν στην ψυχολογία και συμπεριφορά σκύλων το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Drive Unlimited εγγυάται την επιτυχία οποιουδήποτε προγραμμάτος επιλέξετε.

Η πολυετής εμπειρία μας βασίζεται στην συνεχή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων και συνεργασιών με εκπαιδευτές παγκοσμίου κύρους και συνδυάζεται με αμέτρητες ώρες εξάσκησης αλλά και συμμετοχής σε διαγωνισμούς εκπαίδευσης σε Ελλλάδα και εξωτερικό. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε για εσάς προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να κατακτήσετε την καλύτερη δυνατή και δίκαιη σχέση με τον σκύλο σας.

Είμαστε εδώ για να σας μυήσουμε στον υπέροχο κόσμο του πιο πιστού σας φίλου αρμονικά, ισορροπημένα και φυσικά χωρίς βία.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας είναι και η ψυχή της σχολής και από εκεί εμπνευστήκαμε την επωνυμία μας. Drive Unlimited δηλαδή κίνητρο δίχως όρια, αυτό είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομάδα μας και το κίνητρο αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την επιτυχημένη πορεία μας στον χώρο του κατοικιδίου όπως και του εργασιακού σκύλου. Ο Σωτήρης και η Δώρα είναι η οικογένεια που θα γνωρίσετε και θα έρθετε σε επαφή στην επίσκεψή σας στον χώρο μας και είναι αυτοί που θα ξεκλειδώσουν όλες αυτές τις δυνατότητες που σας προσφέρουν οι τετράποδοι σύντροφοί σας μυώντας σας έτσι στον μαγικό κόσμο του σκύλου και της εκπαίδευσης του.

Σωτήρης Κουντουράς

Είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων και η εμπειρία του στο χώρο προσμετρά περισσότερο από μια δεκαετία. Το ξεκίνημα του στο χώρο της εκπαίδευσης έγινε στα 13 του χρόνια μόλις, με την Gilda – ένα Deutsche Pinscher – σε agility και fly ball.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών, χειριστών, “βοηθών” και σκύλων έρευνας και διάσωσης από ειδικό κλιμάκιο της Γερμανικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επίσημο μέλος του I.R.O.(International Rescue dog Organization) της εγκυρότερης και μεγαλύτερης ομοσπονδίας σκύλων έρευνας και διάσωσης στην Ευρώπη. Επίσης είναι επίσημος βοηθός καθηκόντων προστασίας Mondioring, αναγνωρισμένος από την ομοσπονδία Mondioring Βελγίου.

Έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς, σεμινάρια εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων σε Ελλάδα και εξωτερικό απαριθμώντας πολλές σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίους εκπαιδευτές στον τομέα της κυνολογίας.

Αναλαμβάνει όλες τις φυλές και εξειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων και χειριστών σε κυναθλήματα όπως: Agility, Disc Dogging, Mondioring, Weight Pulling κτλ, σε αγωνιστικό επίπεδο καθώς και σε “εργασία” πραγματικών συνθηκών όπως: Search&Rescue, προστασία χώρων, ατόμων κτλ.

Έχει υπάρξει ο εκπαιδευτής των σκύλων έρευνας και διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα της 2ης Ε.Μ.Α.Κ. (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών)

Δέχεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιπτώσεις σοβαρά διαταραγμένων συμπεριφορών σκύλων (φοβίες, επιθετικότητα, άγχη) παρουσιάζοντας άκρως ικανοποιητικά ποσοστά επιτυχίας στην διόρθωση και την επίλυση τους.

Βαθύτερος στόχος του είναι η ανάπτυξη της κυνοφιλίας αλλά και η κατανόηση της φύσης του σκύλου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε κάθε ιδιοκτήτης να λειτουργήσει παρέα με τους τετράποδους φίλους του ως μια αρμονική και ισορροπημένη ομάδα μέσα από δραστηριότητες που παράλληλα θα κάνουν δημοφιλή τα αθλήματα για σκύλους στη βόρεια Ελλάδα.

  • Είναι υπεύθυνος εκπαιδευτής των ομάδων διαχείρισης αδέσποτων ζώων των δήμων Θεσσαλονίκης, Συκεών, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Νεάπολης, Σταυρούπολης, Παύλου Μελά.
  • Είναι επίσημο μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Σκύλων
  • Είναι πρόεδρος και ιδρυτής του Κυνοφιλικού Ομίλου Ολλανδικού Ποιμενικού Ελλάδας
  • Είναι μέλος του Κυνοφιλικού Ομίλου Ελλάδας και της διεθνής κυνολογικής ομοσπονδίας
  • Είναι ιδρυτικό μέλος του Αργολικού Κυνοαθλητικού Ομίλου
  • Διατηρεί εκτροφείο εργασιακών σκύλων με την επωνυμία Drive Unlimited
  • Είναι υπεύθυνος εκπαιδευτής του Thessaloniki Mondioring Club και του Thessaloniki Agility Club

Θεοδώρα Γκέκα

Η εμπειρία της με τους σκύλους ξεκίνησε μέσω της προσφοράς της στην φιλοζωική κοινότητα το 2007 όντας μέλος ενός εκ των μεγαλύτερων φιλοζωικών σωματείων στην Ελλάδα. Μετά από χρόνια εμπειρίας διαχείρισης αδεσπότων και καταφυγίων σκύλων συνέχισε την πορεία της με τους προσωπικούς της σκύλους ξεκινώντας έτσι την καριέρα της στον κυναθλητισμό και αυτή ήταν η περίοδος όπου ένωσε την δυναμική της στην ομάδα της σχολής μας.

Παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά αποτελέσματα το πρόγραμμα εκπαίδευσης επαγγελματιών εκπαιδευτών σκύλων που παρέχει η σχολή μας και από το 2014 παρέχει τις γνώσεις, την όρεξη και το ταλέντο της σε σκύλους και ιδιοκτήτες, κάνοντάς την αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας και της ψυχής του Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων Θεσσαλονίκης “Drive Unlimited”.

Είναι υπεύθυνη για την ομάδα agility της σχολής και η ίδια διαγωνίζεται σε αγώνες σκύλων εργασίας agility και υπακοής. Η ίδια επίσης διατηρεί και διαχειρίζεται τον τομέα dog grooming (κομμωτηρίου σκύλων) που παρέχει η σχολή μας.

Εμπειρία

Η πολυετής μας εμπειρία με εκατοντάδες περιπτώσεις σκύλων, όλων των φυλών και χαρακτήρων, θωρακίζει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Η ακαδημαϊκή μας κατάρτιση ακολουθεί τα πιο εξελιγμένα μοντέλα εκπαίδευσης σκύλων αφού συμμετέχουμε και διοργανώνουμε σεμινάρια εκπαίδευσης για πάνω από μια 10ετία.

Επαγγελματισμός

Η συνεργασία μας με τους ιδιοκτήτες και τους σκύλους τους είναι μια σχέση εμπιστοσύνης που βασίζεται στην ειλικρίνεια και την ηθική. Εγγυόμαστε το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης όλων των σκύλων που αναλαμβάνουμε χωρίς δικαιολογίες και μαθαίνουμε στον κάθε ιδιοκτήτη πως να διασφαλίσει αυτό το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

Επιτυχίες

Η ομάδα μας μέσω διακρίσεων σε εθνικά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα εκπαίδευσης σκύλων αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των μεθόδων μας σε επίσημους φορείς και μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη μας πορεία οφείλεται και στις σημαντικές συνεργασίες που έχουμε με τους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές σκύλων στον κόσμο.

Εξατομίκευση

Κάθε σκύλος φέρει μια διαφορετική ιδιοσυγκρασία ανάλογα με την φυλή του, τα βιώματά του, τις βιοχημικές του διεργασίες, όπως βέβαια και κάθε ιδιοκτήτης έχει διαφορετικό καθημερινό πρόγραμμα, χαρακτήρα, οικογενειακή κατάσταση κτλ. Λόγω των παραπάνω προσφέρουμε ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα εκπαίδευσης με κατανόηση στις δυνατότητες και ανάγκες σκύλου και ιδιοκτήτη.

Εγκαταστάσεις

Το περιβάλλον που επιτελείται μάθηση για τον κάθε σκύλο είναι πολύ σημαντικό για την σωστή διαμόρφωση της συμπεριφοράς του. Οι εγκαταστάσεις μας είναι άρτια εξοπλισμένες για όλες τις ανάγκες που προκύπτουν κατα την διάρκεια του προγράμματος εκπαίδευσης που έχετε επιλέξει. Ο χώρος μας είναι ειδικά σχεδιασμένος για την σωστή εκτόνωση, απευαισθητοποίηση σε ερεθίσματα και κοινωνικοποίηση του σκύλου σας.

X